XII INTERNACIONAL MEETING KERN PHARMA, GRAN PRIX SAULEDA 2017 m. Barselonos čempionatas labai sėkmingas jauniesiems sportininkams iš Lietuvos !!!

Brangus Kauno M.K. Čiurlionio LIONS klube, prie šių mūsų rezultatų ir pasiekimų esate prisidėję ir Jūs. Jau nebepirmą kartą remiate  regėjimo negalią turinčius sportininkus-Modestą Grauslį, Povilą ir Petrą Krapikus bei jų vedlį Edviną Pilipčiką, skirdami finansinę paramą. Jūs sudarote mums sąlygas tobulėti, skleistis sportinėje srityje, būti stipriems ir ištvermingiems bei siekti aukštų rezultatų.

Šiandiena noriu su Jumis visais pasidžiaugti savo bei trenerio Alfonso Buliuolio sportininkais, nepakartojamais vaikais ir pačiais nuoširdžiausiais žmogeliukais !!! Didžiuojamės Lietuvos Parolimpinės lengvosios atletikos rinktinės nariu Modestu (pilna regėjimo negalią) sugrįžusiu po sunkios traumos ir ilgos reabilitacijos į pradinę-sportinę forma. Pirmas šuolis šiais metais ir sportininkas pakartojo Pasaulio normatyvą- 5,35 m. bei aplenkė legendinį ispaną Xavi Porras Santana pasiimdamas II vietą, XII INTERNACIONAL MEETING KERN PHARMA, GRAN PRIX SAULEDA čempionate, šuolio į tolį rungtyje ! Kartu su sidabru į Lietuvą parkeliavo ir bronzos medalis už 100 m sprinto rungtį, kurią Modestas įveikė per 12,81 s. Šį mūsų žvaigždutė liepos mėnesį vyksta į Pasaulio čempionatą Londone, atstovauti Lietuvai šuolio į tolį ir 200 m. sprinto rungtyse.

Petras (silpnaregis) 1500 m. bėgimo rungtyje buvo nepakartojamas, ištvermingas ir stiprus kaip niekad !!! Sportininko  4:48,29 rezultatas, kalba už jį patį ! Tai sparčiai augantis ir labai stiprus bei ištvermingas bėgikas, pasiekiąs aukštus rezultatus per 2 treniravimosi metus. Vaikinas šių metų rugpjūčio mėn. atstovaus Lietuvai jaunimo iki 19 m. Pasaulio čempionate Italijoje, Genuja mieste. Tikime, kas šio ištvermingo jaunuolio kaklą papuoš dar ne vienas medalis, nes tokių stiprių kaip jis, tikrai daug nėra !!!

Povilas (dvynys Petro brolis, pilna regėjimo negalia), pats tyliausias mūsų komandos narys, kuris tyliai su užsidegimu eina savo svajonės link, kiekvieną kartą gerindamas savo asmeninį rezultatą, o šį kartą mus nustebino pagerindamas jį net 20 s., kas leido jam 1500 m. distanciją nubėgti per 5:22,20 ! Šaunu, nepakartojama ir labai, labai, labai džiugu !!! Būti visiškai aklu ir bėgti ilgas distancijas yra ne tik labai sunku ir sudėtinga, bet reikia būti labai ištvermingu ir stipriu. Povilo bėgamos 1500 ir 3000 m. distancijos šiam jaunam sportininkui suteikia daug pasitikėjimo savimi ne tik stadiono aikštelėje, bet ir asmeniniame gyvenime.

Na, o mūsų Lietuvos sporto universiteto studentas Edvinas, kuris yra pats geriausias lyderis pasaulyje, yra sportininkų Modesto ir Povilo vedlys ne tik varžybų, bet ir treniruočių metu ! Be šio nuoširdaus žmogaus pastangų ir užsispyrimo būtų labai sunku siekti tokių nuostabių ir gerų rezultatų !
Visos komandos vardu už tai, kad leidžiate daryti mums stebuklus, dėkojame Jums, nes tik Jūsų visų dėka mūsų dar laukia varžybos Vokietijoje ir mes tikime, kad ir vėl galėsime Jus visus pradžiuginti savo puikiais rezultatais !!!
Ačiū, kad esate šalia

Sportininkų sporto vadybos trenerė Reda Rokienė

Fizinio pasirengimo treneris Alfonsas Buliuolis

You may also like...